Hem » Gräsfrön

Gräsfrön

Gräsfrön är starten på din nya gräsmatta och kvaliteten på blandningen avgör hur nöjd du blir. Alla gräsmattor kräver olika mycket skötsel beroende på dina krav. Oavsett vilka gräsfrön man väljer så är det en bra investering att välja märken med hög renhet och bra sorter. Vi säljer marknadens bästa mixar från Xeed där också fröerna är coatade med gödsel och biostimulanter för snabbare etablering. Glöm inte att vattna regelbundet, inget är viktigare än det. Allt på Xeed kan jag ta hem och erbjuder fri hemkörning i Kungälvs Kommun efter överenskommelse. Behöver du gräsfrö och bor i närheten av Kungälv så har du kommit rätt.

Kontakta oss gärna för mer information och rådgivning om bland annat gräsfrön.

Gräsfrön för proffs

Bar Intensive är snabbetablerad & ger dig en vacker finbladig gräsmatta. Hälften rajgräs varav hälften är RPR rajgräs, rajgräs med utlöpare. Andra hälften är fina rödsvingelsorter som tål de flesta påfrestningar i en villaträdgård.

Innehåller: 
25 % Rödsvingel Frc 
25 % Rödsvingel Frl 
25 % Rajgräs Lp 
25 % Rajgräs RPR

1kg – 200 kr
5kg – 700 kr

En gräsfrömix speciellt framtagen för gräsytor där man har stort slitage av boll och lek. Sorter som tål alla möjliga påfrestningar och stress samtidigt som de är finbladiga och mörkt gröna.

Innehåller:
20 % Rödsvingel Frc 
10 % Rödsvingel Frr 
10 % Ängsgröe   
30 % Rajgräs RPR

1kg – 200 kr
5kg – 700 kr

Gräsfrön för proffs
Gräsfrön för proffs

Robo Mixen skapar en känsla av lyx där gräsfrömixen har tre arter i sig av noga utvalda sorter som trivs bäst av mycket klippningar när man till exempel har en robotgräsklippare.

Innehåller:
15 % Rödsvingel Frc
35 % Rödsvingel Frr
25 % Ängsgröe
15 % Rajgräs Lp 
10 % Rajgräs RPR

1kg – 200 kr
5kg – 700 kr

En gräsfröblandning framtaget för skuggiga gräsytor men även för dig som har soliga & näringsfattiga ytor. Passar också bra att blanda med ängsblommor för att skapa en fin blomsteräng.

Innehåller: 
60 % Rödsvingel 
10 % Ängsgröe  
30 % Hårdsvingel

5kg – 700 kr

Gräsfrön för proffs
xeed logga

Klicka på loggan ovan för att läsa mer om Xeed och dessa fantastiska gräsfrön.

Dela det här: